To nyoprettede stillinger i FilmFyns organisation

FilmFyn er under forandring. Med vores nye organisationsstruktur vil FilmFyn styrke og forenkle vores administrative processer samtidig med at vi sætter øget fokus på filmens samlede værdi for Fyn fra den allerførste henvendelse om støtte.

Det er derfor med stor glæde at FilmFyn i dag kan orientere om vores fremtidige organisation, som i februar tager imod to nye kollegaer:

  • Mette Sigaard starter den 1.februar i en stilling som chefkonsulent. Mette får ansvaret for FilmFyns administrative og juridiske rammer. Mette kommer fra ledende administrative stillinger på Odense Teater, TV2 Fyn og senest Den Jyske Opera.
  • Stine Munch starter den 6. februar i en stilling som konsulent. Stine får ansvaret sammen med de to kollegaer i vores nye Team Filmstøtte at vurdere og kvalificere de enkelte ansøgninger. Stine kommer fra stillinger på DR, Copenhagen TV Festival, CPH Transform og senest som fiktionsredaktør på Xee.

Byd velkommen til Team Filmstøtte
I forbindelse med den ny organisationsstruktur etableres et nyt team omkring filmstøtten. Det nye team skal vurdere og kvalificere de ansøgninger om støtte som FilmFyn modtager i et tværgående samarbejde samt skabe et bedre grundlag for at regionale produktioner og kreative miljøer, kan udvikle fremtidens arbejdskraft til filmbranchen.

Team Filmstøtte består således af tre konsulenter:

  • Cecilie Kallesøe, ansvarlig for kommunikation, PR og filmmiljø.
  • Maja Cecilie Nielsen, ansvarlig for publikum, outreach og filmmiljø.
  • Stine Munch, ansvarlig for rådgivning, sagsbehandling og filmmiljø.

FilmFyn vil fortsat arbejde uden ansøgningsfrister for støtte til film- og serieproduktioner, og vi vil fortsat indlede samarbejdet med et vejledende pitchmøde før en egentlig ansøgning.

Forespørgsler om støttemuligheder kan indtil den 1.4. rettes telefonisk til Klaus Hansen, hvorefter de efterfølgende rettes til Stine Munch. Man kan altid bede om et pitchmøde ved at fremsende kort projektbeskrivelse til Team Filmstøtte på funding@filmfyn.dk. Ansøgninger sker som tidligere via. ansøgningsskema til funding@filmfyn.dk.

Organisationsændringen træder i kraft 6. februar 2023, og FilmFyn kommer herefter til at se sådan ud:

  • Klaus Hansen, 20 81 09 59, klaus@filmfyn.dk
  • Cecilie Kallesøe, 53 87 17 62, cecilie@filmfyn.dk
  • Stine Munch, 26 65 22 63, stine@filmfyn.dk
  • Maja Cecilie Nielsen, 31 66 71 39, maja@filmfyn.dk
  • Mette Sigaard, 21 60 31 41, mette@filmfyn.dk

For yderligere information:

Direktør Klaus Hansen, 20 81 09 59, klaus@filmfyn.dk