FILMFREMMENDE INITIATIVER

EDIT 24

EDIT 24 er en mobilfilmkonkurrence for fynske skoleelever i 4.-7. klasse. De unge idéudvikler, optager og klipper film i løbet af en uge. Formålet er at øge børn og unges filmforståelse i samarbejde med skolerne og de deltagende lærere, som modtager filmkurser. 1 2021 deltog ni fynske kommuner med mere end 3.000 elever og lærere. Se mere på www.edit24.dk og Facebook.

ODENSE FILMVÆRKSTED

Odense Filmværksted er åbent for alle, der ønsker et kreativt rum, hvor de kan prøve kræfter med produktion af digitale visuelle fortællinger og dygtiggøre sig til branchen.
Læs mere på www.ofilm.dk

KLAR TIL FILM

Klar til film – i samarbejde med Station Next er et frivilligt og gratis filmtilbud til unge på Fyn. Er du over 13 år og brænder for at lave film er du velkommen. Vi mødes en gang i ugen og optager et par weekender i løbet af året. Vores undervisere er professionelle filmfolk fortrinsvis fra Fyn. Undervisningen foregår i lokaler på Faaborg Gymnasium.
Læs mere på https://www.klartilfilm.com/

FILMHUS FYN

Foreningen Filmhus Fyn har til formål at tilbyde en base for filmskabere på Fyn. Den medvirker til at danne trygge film-rammer og bevare et fynsk filmmiljø ved at aktivere, inspirere og huse alle funktioner af fynske filmmedarbejdere i ét samlet hus, hvor medlemmer kan være med til at skabe de faciliteter, de har behov for, samt i videst muligt omfang dele foreningens viden med filmindustrien i Danmark.