Se Anders W. Berthelsen som Flemming Bamse Jørgensen i traileren til BAMSE!

Oplev traileren og plakaten til sensommerens store danske film om ét af Danmarks mest elskede musiknavne i nyere tid. BAMSE får dansk biografpremiere den 25. august som åbningsfilm i Biografklub Danmarks kommende sæson.


BAMSE er instrueret af Henrik Ruben Genz, som også har skrevet manuskriptet i samarbejde med Bo Hr. Hansen. Med varme, humor og de fantastiske sange fra et legendarisk bagkatalog fortæller filmen Flemming Bamse Jørgensens ukendte og rørende livshistorie.

I traileren får publikum for første gang lejlighed til at se og høre Anders W. Berthelsen som Flemming Bamse Jørgensen (sangene i filmen synges nemlig af Anders). Vi følger Flemming og hans familie gennem op og nedture over flere årtier.  

Historien i BAMSE
BAMSE er en hyldest til den folkekære danske musiker, der har givet os klassikere som ”Vimmersvej”, ”Hvorfor går Louise til bal” og ”I en lille båd der gynger”. Bag det lune smil og smækbukserne gemmer der sig en fortælling om en mands livslange stræben efter anerkendelse og kærlighed. Flemming Bamse Jørgensen bliver som den eneste af 12 søskende bortadopteret. Flemmings adoptivfar ønsker, at Flemming skal overtage familiens fabrik, men til faderens skuffelse vælger Flemming musikken og bliver frontmand i Bamses Venner. En splittet baggrund, der sætter sig dybe spor i Flemmings liv. BAMSE er et varmt og menneskeligt drama, der med Bamses største hits som lydtæppe fortæller hans rørende livshistorie.

Anders W. Berthelsen er Bamse
Anders W. Berthelsen har haft mange store roller i karrieren, men rollen som Flemming Bamse Jørgensen må betragtes som en af hans største udfordringer som skuespiller og et af karrierens højdepunkter. Foruden ham medvirker Johanne Louise Schmidt som Bamses hustru Käte, Lars Ranthe som manageren John Madsen, Henrik Birch som Flemmings far samt Signe Egholm Olsen, Brian Lykke og Charlotte Bøving i øvrige markante roller.

Stærkt hold bag filmen

Med BAMSE er Henrik Ruben Genz tilbage i Aarhus når historien om Flemming Bamse Jørgensen udfoldes. Genz har tidligere lavet film som FRYGTELIG LYKKELIG og GUD TALER UD, og han har sammen med Bo Hr. Hansen skrevet manuskriptet til BAMSE.

BAMSE er produceret af Nimbus Film, Uppercut Media og Ja Film v/ producere Bo Ehrhardt, Jan Frifelt og Lise Jørgensen. Filmen er støttet af Det Danske Filminstitut v. Markedsordningen, Den Vestdanske Filmpulje og FilmFyn. Filmen distribueres herhjemme af Nordisk Film Distribution. Filmen vil senere kunne ses på TV 2 og TV 2 Play.