Kæmpesuccesen Jagtsæson optager opfølgeren i fynske rammer

Fotokreditering: Andreas Bastiansen

Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther har igen hovedrollerne, når
JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG får biografpremiere op til efterårsferien næste år. Optagelserne er netop gået i gang og finder bl.a. sted i og omkring Assens, Faaborg, Ringe, Nyborg og Svendborg.

Da komedien Jagtsæson i 2019 fik biografpremiere tog Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther som veninderne Eva, Bella og Marlene Danmark med storm. En latterorkan blæste gennem landet, og næsten en halv million danskere indløste billet til filmen i biografen. I dag kan FilmFyn og Nordisk Film fortælle, at Eva, Bella og Marlene vender tilbage. Filmen er gået i optagelse på Fyn i denne uge og vil med FilmFyns investering blive optaget i Assens, Faaborg-Midtfyn, Nyborg og Svendborg kommuner hen over sommeren. JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG får biografpremiere lige op til efterårsferien den 5. oktober næste år.

Historien

Trioen Eva, Marlene og Bella er tilbage i en hylende morsom og tåkrummende 2’er, hvor bryllupsklokkerne frit spil. Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend. Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand. Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i medgang og modgang.

Stjernehold

Nordisk Film Production har sikret sig et absolut stjernehold foran og bag kameraet til JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG. Foruden Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther som den uforlignelige venindetrio er der også gensyn med bl.a. Lars Ranthe som Evas hospitalsklovn-kæreste Jan og Martin Lindsteen som Evas eksmand Steen, og i andre roller medvirker bl.a. Rasmus Botoft, Martin Greis, Julie Agnete Vang og Olivia Borgels.

Bag kameraet står Peter Molde-Amelung, der tidligere har stået bag tv-serier som Sjit Happens og Blå bog for evigt og til efteråret får sin spillefilmsdebut med ungdomskomedien Jomfruer fra rummet.

JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG er skrevet af særdeles rutinerede Lars Mering & Claudia Boderke, som bl.a. også stod bag Jagtsæson og de tre Klassefesten-film. Filmen produceres af Tomas Radoor og Mette Høst for Nordisk Film Production med støtte fra Det Danske Filminstituts Markedsordning og FilmFyn, og den distribueres af Nordisk Film Distribution.

FAKTA OM JAGTSÆSON 2

Rollelisten

Mille Dinesen – Eva

Lærke Winther – Marlene

Stephania Potalivo – Bella

Lars Ranthe – Jan

Martin Bo Lindsten – Steen

Rasmus Botoft – Anders

Martin Greis – Jacob Martin

Olivia Borgels – Dorthe

Julie Agnete Vang – Karen

Og mange flere

Filmholdet

Instruktør: Peter Molde-Amelung

Manuskript: Lars Mering & Claudia Boderke

Producere: Tomas Radoor og Mette Høst Hansen

Executive Producer: Henrik Zein

Line Producer: Karina Kirkeby

Fotograf: Brian Curt

Production Designer: Andreas Bach Harboe

Chefsminkør: Tina Helmark

Chefkostumier: Rikke Simonsen

Klipper: Lars Wissing

Sound Designer: Nino Jacobsen

Komponist: Jeppe Kaas

Produktionsselskab: Nordisk Film Production A/S

Distributør: Nordisk Film Distribution A/S

Støtte: Det Danske Filminstitut v. Markedsordningen og FilmFyn

Distribution: Nordisk Film Distribution

Premieredato: Den 5. oktober 2023

For yderligere information, kontakt:

Klaus Hansen, FilmFyn                                     mobil: 2081 0959       mail: klaus@filmfyn.dk

Rikke Hesselholt, HAVE                                   mobil: 2843 3993       mail: rikke@have.dk