Følg I FAMILIEN JUL OG NISSEHOTELLETs Fodspor

Pelle Falk Krusbæk, som spiller “Hugo Jul” under optagelserne i Bogense
Foto: FilmFyn / Andreas Bastiansen

I et nyt samarbejde mellem Nordfyns Erhverv og Turisme, PixiFilm, SF Film, Odense Bys Museer og FilmFyn er det nu muligt at gå i filmen FAMILIEN JUL OG NISSEHOTELLETs fodspor. Med en række tiltag og aktiviteter kan du opleve de steder, hvor filmen er optaget.

I Bogense kan du se locations, og eksempelvis besøge nissehulen fra filmen, ligesom du kan følge eventyret rundt i byen, hvor du møder karaktererne fra filmen i historien.

Læs om oplevelserne i Bogense her
– og deltag i konkurrencen om en ferie til en værdi af 17.000 kroner

https://www.visitnordfyn.dk/familienjul 


I Odense kan du i de to første weekender i december deltage i gratis workshops med animation og prøve at stå på en såkaldt greenscreen og opleve filmmagi på Møntergården, Odense Bys Museer, og du kan også opleve H.C. Andersens fødehjem, der er location i filmen. Du kan også mødeskuespillerne, der spiller med i filmen 11. december kl. 14 på Møntergården. Aktiviteterne er støttet af Odense Kommune.

Film-workshop med figurer fra “Familien Jul”

Møntergården inviterer til gratis drop in-workshop for børn og familier.

Prøv kræfter med din helt egen stop motion-film med figurer fra “Familien Jul og Nissehotellet”. Her vil du møde en professionel dukkeanimator fra Aardman Animations, som har lavet “F for Får” og “Walter &Trofast”.

4. – 5. december, kl. 11-14
11. – 12. december, kl. 11-14

Mød børnene fra filmen “Familien Jul”

Møntergården får besøg af nogle af børne-skuespillerne fra filmen, som vil fortælle om, hvordan det er at være børneskuespiller og optage julefilm.

Begrænset antal pladser – tilmelding kræves – mere herom snarest på Møntergårdens website.

11. december, kl. 14-15

Læs mere om aktiviteterne med Jul på Møntergården på: 
https://montergarden.dk/jul/