Den søde ventetid er forbi – smugkig på teasertrailer og plakat fra BYTTE BYTTE BABY

Traileren og plakaten til en af årets helt store danske komedier BYTTE BYTTE BABY med Mille Dinesen, Lars Ranthe, Katinka Lærke Petersen og Kasper Dalsgaard er offentliggjort. BYTTE BYTTE BABY er instrueret af Barbara Topsøe-Rothenborg, skrevet af Pia Konstantin Berg og produceret af SF Studios ved producer Marcella Dichmann.

BYTTE BYTTE BABY er en graviditetskomedie om den søde ventetid – eller i dette tilfælde den knapt så søde ventetid. De to meget forskellige par, Cecilie og Andreas og Liv og Malte, er begge i fertilitetsbehandling, men da de to pars største ønske går i opfyldelse, sker det på en noget mere anderledes måde, end de lige havde forestillet sig…

Mille Dinesen spiller den pertentlige Cecilie, mens Lars Ranthe spiller hendes mand Andreas. Det andet par – det lidt mere økologiske par – Liv og Malte, bliver spillet af Katinka Lærke Petersen og Kasper Dalsgaard, der begge er biografaktuelle i Julie Rudbæk og Jesper Zuschlags romantiske komedie ”Elsker dig for tiden”. Derudover medvirker Sarah Boberg, Neel Rønholt, Solbjørg Højfeldt, Troels Lyby og Laura Bro, mens Thomas Bo Larsen spiller parrenes fertilitetslæge.

OM BYTTE BYTTE BABY

Cecilie og Andreas skal være forældre, og det skal Liv og Malte også. Forude venter ni måneders sød ventetid med den perfekte graviditet, lige indtil de opdager, at fertilitetsklinikken har ombyttet de befrugtede æg. Den alternative Liv er gravid med kontrolfreaken Cecilies baby, og babylykken bliver med ét vendt på hovedet. Den umiddelbare løsning er at bytte babyer ved fødslen, men dilemmaet sætter gang i en lavine af absurde konflikter. De to kvinder må nærmest bytte liv, mens deres forvirrede mænd forsøger at navigere helskindet igennem den nu knapt så søde ventetid…

BYTTE BYTTE BABY er produceret af SF Studios med støtte fra Det Danske Filminstitut i samarbejde med FilmFyn og TV2 Danmark. Filmen distribueres af SF Studios.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Klaus Hansen, FilmFyn direktør, klaus@filmfyn.dk, mobil 2081 0959

Camilla Baggesen, Pressechef, SF Studios, mobil 2074 0650