Bliv FilmFyns praktikant til kommunikation, presse og sociale medier

Vil du gerne arbejde med kommunikation, presse og sociale medier? Er du interesseret i film og kulturområdet? Så er du landet det helt rette sted!

FilmFyn er én af to regionale filmfonde i Danmark. Vi yder økonomisk støtte til filmproduktioner, som skaber fundamentet for en lang række spændende aktiviteter og initiativer primært på Fyn. Vores arbejde er centreret omkring tre strategiske fokusområder: at styrke udviklingen af nye filmrelaterede arbejdspladser på Fyn, at øge Fyns synlighed regionalt og nationalt, samt at levere et solidt filmpædagogisk fundament for fynske børn og unge.

For at styrke FilmFyns strategiske fokusområder er vi i gang med at udvikle en ny visuel identitet og forbedre vores eksterne kommunikation. Vi søger derfor en engageret praktikant, der har lyst til at være en del af teamet.

Du vil få mulighed for at arbejde med konkrete opgaver inden for:

  • Udvikling og implementering af indhold til nyt filmfyn.dk 
  • Planlægning og eksekvering på FilmFyns sociale medier
  • Udarbejdelse af grafisk indhold i tråd med ny visuel identitet
  • Udarbejde pressemeddelelser, samt assistere ved setbesøg og fynske gallapremierer
  • Assistere med planlægning, udvikling og afvikling af events

Som praktikant hos FilmFyn vil du få en unik mulighed for at blive en del af en mindre organisation med en stor opgaveportefølje og en mangfoldig samarbejdskreds indenfor film og kultur. Du vil arbejde tæt sammen med et passioneret team, og få hands-on erfaring med en bred vifte af opgaver inden for kommunikation, markedsføring, presse og eventplanlægning. Vi samarbejder om at løse opgaverne, men har også tiltro til dine evner, og du vil derfor opleve at have egne ansvarsområder og frihed til at sætte et personligt præg på dit arbejde.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er i gang med en videregående uddannelse – gerne inden for film, medier, grafisk design, marketing, kommunikation eller lign.
  • Du har interesse og god forståelse for kommunikation, kultur og film. 
  • Du arbejder struktureret og tager ansvar
  • Du har gerne erfaring med sociale medier, indholdsproduktion og websites.
  • Du er nysgerrig og trives i et kreativt miljø, hvor tingene ofte går stærkt, men hvor der også er brug for grundighed og fordybelse.

Praktikforløbet er fuldtid, 30-37 timer, og vil som udgangspunkt ligge i dagtimerne på hverdage fra FilmFyns kontor i Faaborg (weekend- og aftenarrangementer vil forekomme). Praktikforløbet vil starte i september 2024 og løbe minimum 3 måneder frem. Praktikken er ulønnet og skal indgå som en del af dit studie. Derfor er vi fleksible i forhold til studie og evt. studiejob, når det gælder arbejdstid. Dit praktikforløb planlægges sammen med din praktikvejleder, så det tilpasses dit uddannelsesforløb. 

Hvordan søger du?

Du bedes sende din ansøgning og CV til mail@filmfyn.dk. Ansøgningsfristen er 19. juni 2024 og samtaler forventes afholdt kort derefter.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Cecilie Kallesøe, konsulent og kommunikationsansvarlig på cecilie@filmfyn.dk eller 53871762.