Vi skaber vækst og film på Fyn

FILMFYNS ANSØGNINGSPORTAL

 • Når du søger støtte hos FilmFyn, sker det via vores ansøgningsportal. FilmFyn modtager ikke ansøgninger på mail eller papir.

 • Det er afgørende, at ansøger på forhånd har orienteret sig i FilmFyns støttepolitik, støtteordninger samt vilkår og vejledninger.

ANSØGNINGSPROCES

 1. FilmFyn har ikke faste deadlines og behandler løbende ansøgninger. Første skridt i ansøgningsprocessen er derfor at ringe eller sende en mail til: 
   • Executive Producer, Julie Linn Milling, julie@filmfyn.dk, mobil: 6048 544
   • Direktør, Klaus Hansen, klaus@filmfyn.dk, mobil: 2081 0959

For at sikre hurtigst mulig sagsbehandling modtager FilmFyn ikke uopfordrede ansøgninger, hvor ansøger ikke først har været i skriftlig eller mundtlig dialog med FilmFyn for en indledningsvis vurdering af, om projektet matcher FilmFyns støtteordninger og vurderingskriterier.

Hvis projektet skønnes relevant for FilmFyns støtteordninger og vurderingskriterier, vil ansøger enten blive inviteret til et indledende pitchmøde eller opfordres til at sende en ansøgning via FilmFyns ansøgningsportal.

2. Når du har kontaktet FilmFyn om potentiel støtte til dit projekt, vil FilmFyn oprette projektet i vores system. Hvis du inviteres til at sende en ansøgning til FilmFyn, åbnes projektet op og du vil modtage en mail med link til projektet.

3. Du skal oprette en konto før du kan udfylde ansøgningen. Når du har oprettet en konto, vil linket fra FilmFyn åbne op for projektets ansøgning. Via din konto vil du kunne se status på alle dine indsendte ansøgninger til FilmFyn.

4. Du kan vælge at gemme ansøgningen som kladde og færdiggøre den ved lejlighed. Når du har udfyldt ansøgningen – tryk SEND.
OBS: Du kan ikke redigere i sin ansøgning efter du har trykt SEND. 

BEHANDLING AF DIN ANSØGNING

 1. Når FilmFyn har modtaget din ansøgning, vil dumodtage en mail med bekræftelse på, at vi har modtaget ansøgningen og med ansøgningens sagsnr. Du vil også kunne se denne status på ansøgningsportalen.

 2. Når ansøgningen er modtaget, vil den først blive valideret. Hvis det vurderes, at vi har brug for yderligere oplysninger, vil ansøgningen blive sat til IKKE KOMPLET – dette er en besked til dig om, at ansøgningen mangler oplysninger til vores behandling. Du vil efterfølgende blive kontaktet med en uddybelse på hvad der mangler og der vil blive åbnet op for ansøgningen i ansøgningsportalen, så du kan redigere / tilføje oplysninger. Efter ansøgningen er blevet valideret og godkendt, vil den gå videre til behandling.

 3. Når ansøgningen er komplet, vil den blive sat til I BEHANDLING. Du kan følge status på din ansøgning i ansøgningsportalen under MY ACCOUNT > MANAGE MY APPLICATIONS. Du vil få svar på din ansøgning indenfor 4 uger.

AFSLAG

1.    Ved afslag er det ikke muligt at genansøge om støtte til samme projekt, med mindre FilmFyn vurderer, at projektet har undergået væsentlige ændringer.

TILSAGN

1.    Hvis dit projekt godkendes og modtager et tilsagn, vil der åbnes op for, at du kan opdatere de indsendte oplysninger.

2.    Du vil blive inviteret til at udfylde kontrakt-formularen hvor du kan tilføje eller opdatere relevante oplysninger til projektet.

3.    

TILMELD DIG FILMFYNS NYHEDSBREV

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER

Privatlivspolitik

Engelsk